Elämäni espoolaisrouvana

Stereotyypin murtamista ripauksella (itse)ironiaa. Pitkään haudutettuna.

Ei lähe

Jätä kommentti

054Aina ei todellakaan lähe. Ei irtoa, huvita, nappaa, hotsita, innosta saatika sytytä. Savolaisittain sanottuna kehtuuttaa. Keho painaa tonnin, joka paikkaa kolottaa ja mielenmaisema on pilvipäivän harmaa. Suussakin on vähän tympeä maku, mutta sillä ei ole mitään tekemistä edellisiltana nautittujen nesteiden kanssa.

Inhoan tällaisia viikonloppuja, jolloin on liian väsynyt innostumaan mistään. Edellinen työviikko on imenyt kaikki mehut, joten viikonloppua ei ole ehtinyt edes ajatella. Se vain tömähtää eteen auttamattomasti liian lyhyenä. Ja kun mieliala on mikä on, sumussa seilaavaa laivaa on vaikea kääntää enää turkoosien vesien huviristeilijäksi.

Eilen oli kyllä hetkisen hauskaa. Yleensä väsyneenä katselemme elokuvia. Koska töllöstä tai tallenteista ei löytynyt mitään sopivan viihdyttävää, päädyimme vuokraamaan Elisan vuokraamosta ruotsalaisen komedian ”Greetings from the North”, jossa nelikymppisen tukholmalaissinkun pitää löytää nopeasti itselleen mies. Ja Ruotsin Lapistahan niitä poikamiehiä löytyy… Leffan juoni oli täysin arvattava ja alkuasetelma jopa ärsyttävä, mutta silti tarinassa onnistuttiin tekemään hömpästä oikeasti aika hauskaa.

Jos jollain on vinkkejä siihen, miten tehdä sumuisesta sunnuntaista ihanan rentouttava zen-henkinen ja hyväntuulinen palautumispäivä ILMAN etukäteissuunnittelua ja merkittävää vaivannäköä, niin antaa tulla vaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s